SUJUVUUTTA & SELKEYTTÄ TAUKOIHIN

Ifolorin Keravan toimipisteen vanha keittiö oli peräisin vuodelta 1994 ja se kaipasi kipeästi päivitystä nykyaikaan, kun Verdeco hyppäsi mukaan projektiin keväällä 2021. Yleisilmeen lisäksi muutosta haettiin useisiin toiminnallisiin ongelmiin, joista polttavimpia olivat keittiön toimintojen hankala sijoittelu, yleinen ahtaus ja tiskien logistiikan haasteet. Näihin ja moniin muihin ongelmiin lähdettiin etsimään ratkaisuja loppukeväästä, kun suunnittelu polkaistiin käyntiin kattavalla mielipidekyselyllä.

Keittiö suunniteltiin yhteistyössä projektitiimiin kuuluneiden ifolorilaisten kanssa, jotta saatiin varmistettua, että toiminnallisiin ongelmiin tulisi varmasti vastattua ja kaikki vaihtoehdot puntaroitua huolellisesti käyttäjien näkökulmasta. Itse remontti suoritettiin muutamassa viikossa heinäkuussa, kun lomakausi oli käynnissä. Rempan ajaksi ruokalan perällä olevaan neukkariin pystytettiin väliaikainen keittiö-ruokala, joka palveli kahvi- ja lounastaukoja läpi remontin.

Lopputuloksena oli moderni keittiö, joka palvelee entistä sujuvammin ja tekee taukojen pitämisestä entistä miellyttävämpää. Keittiöremontin yhteydessä myös koko keittiö-ruokala alueen lattia päivitettiin samalla 2020-luvulle Interfacen hiilineutraalilla vinyylilaatalla. Lisäksi ruokalan puolella toivottiin päivitystä etenkin epämukaviin tuoleihin, joihin löydettiin useiden tuolien testaamisen kautta voittaja. Myös valaistukseen kiinnitettiin huomiota ja tiloihin suunniteltiin uusi yleis- ja tunnelmavalaistus.

Toivotaan, että tämä keittiö palvelee ifolorilaisia seuraavat 30 vuotta 🔥

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas         Ifolor Oy
Tila                Keittiö & ruokala
Neliöt            140 m²
Vuosi             2021
Linkki            ifolor.fi

GALLERY

PHOTOS BY
TIMO ITÄLÄ & LOTTA SYDÄNMAA