A WALK IN AN URBAN JUNGLE

Welcome to the indoor rainforest! ResQ Club’s new headquarters in Maria 01 startup campus in Helsinki downtown are blurring the lines between indoors and outdoors. This green environment reflects perfectly ResQ Club’s mission: to make zero food waste a reality. By saving meals from ending up in the trash bin, ResQ Club fights for more sustainable environment for us all.

In the office, biophilic design seamlessly connects all the areas from social spaces to working spaces. In order to create a natural flow to the office and make the space functional and delightful a lot of renovation had to be done – knocking down walls, building some new ones and renewing all the surfaces from floors to walls. As a result ResQ Club’s office now has a very unique and relaxed vibe unlike any typical office. Would you enjoy working in this indoor forest when it’s grey and rainy outside?

PROJECT SPECS

Client             ResQ Club Oy
Space            Office
Area               150 m²
Year               2019
Link                resq-club.com