LIKE A SECOND HOME

Vala Group keeps on growing and so does the office! When Vala Group doubled their headquarters in Helsinki from one floor to another, the old working space in the 3rd floor was transformed into a social space for relaxed working and events. The layout design consists of various seating groups from sofa corners to meeting tables, which allows different functionalities in the same space. Besides, by combining grey textures, wooden surfaces, numerous plants and bright orange colour we managed to create a vibrant look that welcomes every worker and visitor to Vala Group.

PROJECT SPECS

Client             Vala Group Oy
Space            Social space
Area               85 m²
Year               2018
Link                valagroup.com

What do Vala people think about the renewed office?

From scale 1-10, how do you like working and spending time at the renewed office considering office environment?

RESULT: 8,8/10

From scale 1-10, considering the functionality of the renewed office, how would you rate it?

RESULT: 8,3/10

What do Vala people say about the space?

“Great vibe and the office looks very comfortable and welcoming. Feels really good arriving to the office. Like a second home.”

“Alakerta on todella viihtyisä ja palvelee loistavasti tarkoitustaan, kuten esim. tilaisuuksien järjestämiseen, yhteisiin aamupalahetkiin ja peli-iltoihin. — Uudet sohvat ikkunan alla ovat loistoidea, ja tilan värimaailma on ihanan pirteä, mutta kuitenkin sopivan rauhallinen. Puun sävyt luovat erityistä lämpöä tunnelmaan. Toimistomme saa myös ulkopuolisilta vierailta paljon kehuja, alakerta toimii siis hienosti myös uusien työntekijöiden houkuttimena!”