TROOPPINEN TUULAHDUS HELSINGIN SYKKEESSÄ

Leadfeederin toimisto sijaitsee yhdellä Helsingin keskustan hektisimmistä alueista, mutta toimistolle astuttaessa tiloista välittyy pikemminkin rentouttava ja trooppinen tuulahdus Karibialta. Värivalinnat tuovat mieleen turkoosit meret, kuumat hiekkarannat ja vehreät viidakot. Tässä virkistävässä ympäristössä on helppo nauttia koko työpäivästä!

Kun Verdeco hyppäsi mukaan projektiin, Leadfeeder oli juuri hiljattain muuttanut toimistolle. Yleisesti ottaen toimisto oli valmiiksi huippukunnossa, mutta etenkin yleiset tilat kaipasivat lisää persoonallisuutta ja toiminnallisuutta kalustamisella. Suunnittelun keskiössä olikin oikean tunnelman hakeminen ja sopivien huonekalujen valinta. Loungen vetonaulaksi valittiin SNUGGin valikoimasta upeat kierrätystiikistä valmistetut ruokapöydät ja -penkit, joiden ympärille on ihana kokoontua isollakin porukalla. Lisäksi kierrätystiikki on usein peräisin käytöstä poistetuista laivoista trooppisilta alueilta, mikä sopii täydellisesti tähän maailmaan! 🌴


PALAUTETTA LEADFEEDERILTÄ

Toimisto näyttää upealta! Kovan työn jälkeen, kun huonekalut oli saatu valittua ja lukuisat tilaukset toimitettua, oli ilo nähdä kuinka kaunis lopputulos oli! 

Olemme ensisijaisesti etätöitä tekevä yritys, mikä tarkoittaa, ettei työntekijöiden tarvitse käydä toimistolla joka päivä, mutta remontin jälkeen porukka on alkanut käydä toimistolla entistä useammin. Tämä on todella kodikas ja mukava työympäristö, ja varsinkin nyt ennen joulun aikaa on parasta istua pörröisessä keinutuolissa ja ihailla Keskuskadun jouluvaloja. Kiitos Verdecolle meidän pienestä viidakosta keskellä pimeää talvea! 

Olga Brigadir / Office & Event Management

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas         Leadfeeder / Liidio Oy
Tila                Toimisto
Neliöt            500+ m²
Vuosi             2022
Linkki             leadfeeder.com

GALLERY

PHOTOS BY
TIMO ITÄLÄ & LOTTA SYDÄNMAA