”GREEN LOFT” -TUNNELMAA

Kun HoxHunt muutti uuteen avotoimistoon kesällä 2017, tila piti saada erotettua kahtia työskentelyalueeksi ja rennoksi oleskelutilaksi. Lisäksi HoxHunt halusi päästä eroon tilan harmaudesta, koska se ei parantanut työn tuottavuutta saatika inspiroinut pitkinä työpäivinä. Toimiston suunnittelu toteutettiin Design Sprintin voimalla eli yhden päivän osallistavalla workshopilla. Istuimme alas toimistolla yhdessä koko HoxHunt-tiimin kanssa ja toteutimme käytännössä yhdessä päivässä suunnittelun kaikki työvaiheet. Yleensä suunnitteluprosessi kestäisi noin viikon verran, kun ajatuksia pitäisi pallotella sähköpostilla tai puhelimitse edes takas useita kertoja, mutta tällä kertaa päätökset tehtiin heti ja toteutusvaiheeseen päästiin nopeasti. Tunnelman osalta  päädyimme yhdessä tiimin kanssa viemään toimistoa kohti ”green loft” henkistä tilaa, jossa saisi olla mukana rosoisuutta, luonnollisia materiaaleja sekä runsaasti vihreää. Nämä kaikki sopivat erinomaisesti biofiilisen sisustuksen keinoihin, joten luonnonläheinen lopputulos oli helppo luoda yhteisten tavoitteiden pohjalta.

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas         HoxHunt Oy
Tila                 Lounge
Neliöt             50 m²
Vuosi              2017
Linkki             hoxhunt.com

BEFORE AFTER