KUIN TOINEN KOTI

Vala Group jatkaa kasvamistaan, joten toimistonkin on kasvettava mukana! Kun Vala Group otti haltuunsa kokonaisen uuden kerroksen Helsingin toimistolla, kolmoskerroksen vanha työtila muutettiin kokoontumistilaksi rentoa työskentelyä ja tapahtumia varten. Neloskerroksen uudet tilat puolestaan rauhoitettiiin kokonaan keskittymistä vaativalle työskentelylle ja kokouksille.

Kolmoskerroksen kokoontumistilan layout koostuu erilaisista istumaryhmistä aina isoista kulmasohvista ja lötköttelypisteistä ryhdikkäisiin pöytäryhmiin, mikä mahdollistaa tilalle erilaisia käyttötarkoituksia. Yhdistämällä harmaat tekstiilit, luonnolliset puupinnat, viherkasvit ja kirkkaan oranssin pilkahdukset onnistuimme luomaan elinvoimaisen ilmeen, joka toivottaa kaikki Vala Groupin työntekijät ja vierailijat tervetulleiksi.

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas         Vala Group Oy
Tila                 Kokoontumistila
Neliöt             85 m²
Vuosi              2018
Linkki             valagroup.com

Mitä mieltä Valan porukka on uudistetusta toimistosta?

From scale 1-10, how do you like working and spending time at the renewed office considering office environment?

TULOS: 8,8/10

From scale 1-10, considering the functionality of the renewed office, how would you rate it?

TULOS: 8,3/10

Mitä Valan porukka sanoo tiloista? 

”Great vibe and the office looks very comfortable and welcoming. Feels really good arriving to the office. Like a second home.”

”Alakerta on todella viihtyisä ja palvelee loistavasti tarkoitustaan, kuten esim. tilaisuuksien järjestämiseen, yhteisiin aamupalahetkiin ja peli-iltoihin. — Uudet sohvat ikkunan alla ovat loistoidea, ja tilan värimaailma on ihanan pirteä, mutta kuitenkin sopivan rauhallinen. Puun sävyt luovat erityistä lämpöä tunnelmaan. Toimistomme saa myös ulkopuolisilta vierailta paljon kehuja, alakerta toimii siis hienosti myös uusien työntekijöiden houkuttimena!”

GALLERIA