METSIEN SUOJISSA 

Alkuvuodesta 2019 saatiin Duunitorilla päätökseen myös työtilojen muutosprojekti loungen remontin jälkeen. Emme halunneet luoda pelkästään käytännöllistä työympäristöä, vaan inspiroivat tilat, joissa luonto on tuotu todella vahvasti osaksi työskentelyä. Luonto edistää tutkitusti työn tuottavuutta ja keskittymiskykyä sekä parantaa luovuutta ja työssä jaksamista, eikä näitä faktoja haluttu sivuuttaa tilojen suunnittelussa. Yksi työtiloista johtaa koivumetsän läpi, kun taas toinen muistuttaa rehevää kuusikkoa. Normaalista toimistoympäristöstä poikkeavat materiaalit kuten koivujen rungot ja eurolavat myös osoittavat, kuinka erikoisemmillakin materiaaleilla voi saada toimistoympäristöä tukevia kalusteita aikaiseksi.  Nämä elementit vahvistavat osaltaan myös Duunitorin visuaalista ilmettä, koska molempia materiaaleja on käytetty Duunitorin toimistoissa matkansa alusta alkaen.

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas          Duunitori Oy
Tila                 Työtilat
Neliöt             95 m² + 125 m²
Vuosi              2019
Linkki             duunitori.fi

BEFORE AFTER BEFORE AFTER BEFORE AFTER BEFORE AFTER