TOIMISTON LAAJENNUSPROJEKTI

Vastauksena kiihtyvään henkilöstön kasvuun Qvik otti käyttöönsä 150 m² laajennuksen vuonna 2017 muun toimistorempan yhteydessä. Uudet tilat antoivat Qvikille mahdollisuuden tarjota paremmat puitteet sisäisten kokouksien ja työpajojen pitämiseen sekä lisätilaa työpisteitä varten. Tässä esittelyssä pelkästään uuden puolen oleskelutila, joka palvelee sekä suurempia kokoontumisia että rentoa työskentelyä ihan vaikka vain yksinään. Laajennuksen visuaalinen ilme seuraa saumattomasti toimiston vanhemman puolen esimerkkiä – harmaan eri sävyt yhdistettynä luonnolliseen puuhun ja kirkkaisiin tehosteväreihin yhdistävät erilliset tilat mutkattomasti toisiinsa.

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas         Qvik Oy
Tila                 Lounge
Neliöt             60 m²
Vuosi              2017
Linkki             qvik.com

BEFORE AFTER AFTER