EI MIKÄ TAHANSA TOIMISTO

UpCloudin toimiston muutosprojektin ensisijaisena tavoitteena oli järjestää koko toimisto uudelleen vastaamaan kasvavan tiimin tarpeita. Lisäämällä mahdollisimman paljon työpisteitä sekä muutamia kokoustiloja, saimme hyödynnettyä toimiston neliöt maksimikapasiteettiinsa. Lisäksi tilat kaipasivat pientä kasvojenkohotusta, joten kehitimme suunnittelukonseptin, jossa biofilinen suunnittelu ja ylellisyys yhdistyvät.

Koska UpCloud tarjoaa asiakkailleen huikeita ​​pilvipalveluita, myös toimiston haluttiin vastaavan näitä standardeja työntekijöilleen. Kiitos aktiivisesti osallistuneiden asiakkaiden, saimme yhteistyössä suunniteltua kokonaisuuden, joka on toimistojen mittakaavassa todella ainutlaatuinen. Astuessasi sisään UpCloudin toimistolle luulet luultavasti saapuneesi yökerhoon. Sea View Loungessa komeilee mittatilaustyönä tehty DJ-pöytä, jolla muutama innokas soittelee levyjä ja viihdyttää yleisöä. Kuten käytävän tekstissä sanotaan “never become yet another”, myös sisustus noudattaa samaa ohjetta.

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas          UpCloud Oy
Tila                 Sea View Lounge + Keittiö
Neliöt             75 m²
Vuosi              2019
Linkki             upcloud.com

BEFORE AFTER BEFORE AFTER BEFORE BEFORE AFTER BEFORE AFTER BEFORE AFTER