UUSI RAIKAS ALKU

Qvikillä kaivattiin apua vanhan meluisan, tehottoman ja sokkeloisen työtilan uudelleen järjestelyyn. Suunnittelun lähtökohtana oli sijoittaa tilaan useita vyöhykkeitä erilaisten työskentelymuotojen mahdollistamiseksi samanaikaisesti. Yhteissuunnittelun tuloksena päädyimme jakamaan tilan hiljaiseen työtilaan, perinteiseen avotyötilaan, rentoon oleskelutilaan ja monimuotoiseen ryhmätyötilaan. Lisäksi varastotilaa uupui niin toimiston yleistarvikkeiden kuin henkilökunnan omien tavaroiden säilytyksen osalta, joten säilytysratkaisujen suunnittelu oli myös tärkeässä roolissa. Lopulta tilojen jakaminen päädyttiinkin toteuttamaan juuri kaappien avulla. Kolmantena tärkeänä toiveena muutoksessa oli toimiston facelift, joten koko tilan virkistäminen oli myös tärkeää projektin kokonaistuloksen kannalta. Lopputuloksena saatiin aikaiseksi selkä ja raikas toimisto, jonka toiminnallisuus parani kerralla huimasti!

PROJEKTIN SPEKSIT

Asiakas         Qvik Oy
Tila                Avotyötila
Neliöt            200 m²
Vuosi             2017
Linkki             qvik.com

BEFORE AFTER BEFORE AFTER

GALLERIA