A FRESH START

Qvik was in need of reorganizing the noisy, cubicle & ineffective working space into a well-functioning working area, that enables different types of work. Thus, during the co-designing process we ended up dividing the open space into quiet, formal and casual working areas and a workshop space. Furthermore, there was not enough storage space for office equipment and personal belongings, so these aspects were also in the top priority in the planning process. Thirdly, the office was graving for a face lift, so freshening up the space overall was also important for the overall outcome of the project.

PROJECT SPECS

Client             Qvik Oy
Space            Open working space
Area               200 m²
Year               2017
Link                qvik.com

BEFORE AFTER BEFORE AFTER

GALLERY